så kan de vara

hej igen! känns som jag måste skriva lite mer, så bäst att jag gör de.

asså förstår mig inte på vissa killar asså, först så smsar han med mig fett mycke sen nu när han har gjort slut med sin tjej så skriver han knappt. Fattar inte asså, han var hur snäll som hälst o allt, men nu förstår han ingenting han värkar helt cp i huvudet, trode värkligen att äldre killar har nå vett i skallen men nejnej! de har dom inte. Han värkade inte förstå att jag började gilla han, har faktist inte tyckt om nån som jag gjorde/gör kan fan inte sluta tänka på han.. vill skriva med han hela tiden som förut o allt. men man kommer inte på nåt bra o skriva allt blir tomt i skallen när man väl ska skriva nåt.. de e skit jobbigt asså.. Man får värsta mag känslan när han sms:ar o blir glad o allt. Men kan ju inte sluta skriva med han för jag blir glad när jag ser att de är han som sma:ar. åååh fyfan för de här!
Men skriver med han nu så de lättar lite. Ska försöka göra nåt åt saken! Så han kan förstå att jag vill skriva med han o va med han o massa..! men nog med de.



just nu försöker jag göra en ny header, å försöker lära mig lite, ladda nyss ner photoshopp oxå så måste lära mig lite där oxå :).

tillbaka igen :D

Tjenare! nu vare skit länge sen jag skrev något i min kära lilla blogg, men tror att jag ska börja igen, lite skönt o skriva av sig lite, t.ex va som händer, va man har gjort o va man gör. ja, jag tycker de e skönt iaf. De är huvudsaken jag trivs o skriva här, skiter i va alla andra tycker o tänker, man väljer ju själv om man vill läsa min blogg elr inte ;).

ja, ja vet inte riktigt vart jag ska börja, hänt så mycke tycker jag..
Men iallafall så har jag hållt på med droger ett tag. Ja de vart inte så länge men i några månader höll de på, polisen tog mig på piss tillslut så vart positv.. de vart möte hos åklagaren men de vart inte så  hårt straff tycker jag, ska bara göra de soc säger gå på piss två ggr i veckan i 3 månader.
ja, så de har vart lite mycke med de lite möte hit o dit. men nu börjar allt bli bättre, till o med livet lixom känns skönt. men nu är de slut snackat om de!

Bloggen ska nog bli en vän som man kan prata med, fast skriva med istället men man kanske inte direkt får ett svar, men de e skönt o skriva va man tycker o tänker. Så de blir nog att göra så.

Ja idag så vakna jag runt två kanske? vet inte riktigt, så jag har inte gjort så mke typ fixa mig o bara vart hemma skit tråkigt, tycker jag iaf. knäppt lite bilder, som jag kommer lägga ut, hmm.. ska jag göra de nu äsch får bli nu. =)


färgat håret rött =)


Har löshår i så har inte så långt hår :*


har man tråkit så har man :)


pröva nåt nytt me håret flätade lite :P


flätat o satt upp luggen hehe x)