....

hej.. kommer inte skriv i blogg på några dagar för de är massa som händer just nu som jag inte vill skriva här om.. så alla vet.

lördag!

Tjenare! :)  idag så väckte min låtsas mamma o sa att dom skulle till hennes mamma, o att jag skulle upp och göra i ordning mig, så skulle dom hämta mig sen :). så jag gick upp o klädde på mig och fixade mig lite o käkade lite frukost. Så satt vid datan en stund oxå o kollade lite tv o grejer sen typ runt halv tre så kom pappa o hämta mig o min låtsas bror, så åkte vi till min låtsas mammas mamma xD så vi lämna min låtsas bror där, Så kom min låtsas mamma o hoppa in i bilen o två tjejer till, för vi skulle åka till Kista och handla lite :D

Men de vart inte mke handla av haha :P vi gick runt o kollade en stund sen så käkade  vi på en resturang mm gott fast tog en kebabtallrik  :) orkade inte hela men aah, sen gick vi runt o kollade igen så hittade jag lite sminka o behövande saker som jag fick :D vi var där i flera timmar men de gick fort så vi hann inte handla så mke. ingen orkade va kvar där så vi hoppa in i bilen o åkte hem :) vi stannade o släppte av tjejerna o hämta min lillebror o min låtsas bror xD så åkte vi hem. Så vi har käkat lite godis o sånt :) men har suttit vid datan bara typ :p aa finns väl inge mer o berätta tror jag iaf :p.

Imorgon åkter jag tillbaka till Tierp!
aa men innan jag åker ska jag nog va med min lillebror o åka lite el rullstol de är fett kul :D
o umgås lite men alla. Sen mot kvällen åker jag, ska kanske träffa några kompisar sen hem o tare lungt bara sköönt :) men nu finns de inge mer o skriva. byebye <3333


Ska kanske kolla på någon film nu sen sov pusss! <3

Hos pappa :)

hejhej! :)  idag vakna jag runt 13. så fixade mig o packade lite för skulle med tåget som gick 15.05, Så jag gick till station fick vänta en stund. tillslut kom det, så träffade Kim o fick låna ett busskort sen hoppa jag direkt på tåget. haha satt i tåget skittråkigt men så hoppa ett par killar på dom satt säg direkt o låtsades som att dom har suttit där hela tiden så konrtolanten gick bah förbi så vände han sig om, dom vart rädda hahah men han fortsatte gå, de kallar jag tur asså. själv krigade jag för att få låna ett busskort.. aa men så satt jag o kollade ut, höll på med tungpiercingen haha tänkte inte på de, så kollade jag på killarna så läste han typ tidningen så kollade han om jag kolla sen så höll han på med sin piercing hahah han villle säkert bara att jag skulle se att han oxå hade haha NÖRD! xD

men sen så hoppa jag av tåget vänta på att pappa kom och hämta mig. Sen åkte vi hem till han :) typ kollade på tv o va med lillbrorsan, så vi käkade sen så åkte vi el rullstol eller vad de heter :P men de va skit kul haha jag o brorsan åkte runt i den i flera timmar tror jag (:  Så vi träffa en kompis typ elr aah mammas gamla kompis :P så vi följde med hon in i affärer men el rullstolen skit kul, alla trode att jag va handikapad eller nåt dom va trevliga mot mig iaf haha. sen åkte vi hem igen o kolla lite tv o satt vid datan :) Så har inte gjort så mke. men imorgon ska jag följa med dom och handla i stockholm hoppas jag får nåt hihi :)

men nu ska jag kolla lite film tror jag men skriver nog i morgon mot kvällen nångång :) byebye :) <333

puuuuuuuuuuuus! <333333

en låt! :)

Måste bara lägg upp en låt som jag tycker är bra men samtifig dålig xD har lyssnar på den ett tag nu (=
lyssna på den! :D


skolan...

hejsan hejsan! :D blir inte av att skriva här varje dag, de får bli när jag orkar o hinner :).  har inte gjort så mycke den här veckan har väl vart med kompisar o sånt, men har mest vart hemma de var skönt :).

Idag vakna jag typ runt 12 kanke vaknade upp hela tiden nu på morgon jobbigt men somna om igen hihihi. sov hos en kompis men gick hem runt 13.00 eller nåt sånt. Så satt vid datan lite och käka frukost, sen vart de o fixa sig så tog o duscha håret så vare bara att skynda på att sminka o fixa mig för jag skulle på möte 14.30

så jag drog dit. Soc va där o min rektor, min lärare, mamma, och en kurator på skolan och nån som man pratar med när man ska söka till gymmnasiet.
Så dom fråga mig varför jag inte har gått på praktiken jag fick. asså jag vet inte sa jag. dom bah jo ingen annan här vet vrf bara du. asså hur ska jag lixom veta jag orkar ju inte bara. Så dom sa att dom har gjort allt för mig att fixa o grejer som jag vill ha. Vadå som jag vill ha är dom störda elr tror dom att jag ville ha så de va ju dom som bestämde allt.
Dom bah vad gör du om dagarna vi vill ju veta vad du gör eftersom du inte kommer till skolan. jag bah sover.. så dom bah vrf är du så trött går du på droger eller? bara för jag sover behöver inte de betyda att jag tar droger, dom e ju hel pantade i huve! men de sa jag inte men iaf. Så kommer jag få behöva gå på piss prov nåra gång i vackan typ.. Asså orkar inte hålla på men dom är ju rubbade inte lätt för dom då heller. skitsamma.

Så kommer jag få gå i IV efter sommaren.. för jag har inga betyg alls. dom sa hela tiden att jag inte har betyg i nåt. HALLÅ! tror dom att jag inte fattar de när jag inte har varit i skolan.. men iaf så kommer jag jobba upp betygen där ska försöka iaf hihi. så man kan gå i en linje sen o så o skaffa jobb och en lägenhet sen nångång i livet :). så nu har jag inge mer o berätta om de.

Imorgon eller jag de blir ju idag så åker jag till Pappa o alla där :). Träffa lillebrorsan ska bli kul :). länge sen nu tycker jag, så de blir att åka dit runt 15.05 eller 15.35 så vi får väl se då. ska bli skönt att komma iväg lite från Tierp, blir där hela helgen :D, hoppas på att de blir kul. kommer ta med min data så kommer kanske skriva lite när jag är där, om internet funkar för de var trasigt haha jag frågade xD men ajja ska nog kolla lite filmer nu så skriver nog imorgon när jag är hos pappa kan tänka mig att jag kommer sova länge hihi.

Älskar dig min älskade lillebror :) <333

yesyes

heej, igår så vart de att festa lite med kompisar :)  johanna o jag vart skit fulla hahah men kul var de men lite knas vart de men de löste sig tillslut :P idag blir de väl en lugn dag för de finns inge att göra.. just nu ligger jag i sängen o lyssnar på musik o kollar lite på fb :) får se va som händer sen då.